Kujdesi ne shtatzani

Mosushqyerja në shtatzëni dëmton fëmijën

Mosushqyerja në shtatzëni dëmton fëmijën

Postuar me: 23 Janar, 2011 | 18:20
Shkencëtarët bënë të ditur se mosushqyerja apo dieta gjatë periudhës së parë të shtatzënisë mund të dëmtojë zgjuarsinë e fëmijës. Specialistë nga Universiteti Teksas pohuan se një ushqyerje e shoqëruar me pak kalori ndikon negativisht në zhvillimin e trurit të fëmijës, ul nivelin e IQ-së dhe po ashtu në vitet në e ardhshme mund të [...]