Interneti dhe libri

Kujdes prej kujt e merrni fenë tuaj!

Kujdes prej kujt e merrni fenë tuaj!

Postuar me: 13 Dhjetor, 2011 | 01:25
Dijetarët e mëdhenj që vendosën themelet e diturisë dhe shkencave të ndryshme, siç ishin Muhamed b. Sirini, Imam Malik b. Enesi dhe shumë të tjerë, kanë thënë: “Dituria (shkenca) është fe, andaj kujdes prej kujt e merrni fenë tuaj!” Të njëjtën thënie e ka cituar edhe Imam Muslimi në hyrjen e Sahihut të tij. Edhe [...]
  |  Etiketuar: , ,
HAPSIRE REKLAMUESE

Nese nuk i keni lexuar

Arhivi i artikujve

Dhjetor 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031