Intervistë me hoxhën që bëri varrimin e familjes Jashari

1 Koment

  1. admin

    Fetah Bekolli ka shërbyer si Imam ne Rogovë në komunën e Hasit, pastaj është inkuadruar në UÇK, pas luftës si nënkolonel në TMK dhe tani ushtron detyrën e sekretarit në Medresenë ‘Alaudin’ në Prizren. Poashtu mirret me pajtimin e gjaqeve qe 22 vite ! Peace Tv Shqip sjell rrefimin eksluziv për herë te parë !

Komento