Disa rregulla mbi namazin dhe imamllëkun – Hoxhë Jakup Hasipi

1 Koment

  1. admin

    Dersi eshte mbajtur ne Liverkusen te Gjermanise ne vitin 1986. Allahu e meshirofte hoxhen e nderuar. Ligjerata per nga lloji eshte e rralle.

Komento