Nacionale

Edhe Twitter e njeh Kosovën

Tweetat nga Kosova më në fund do të idenitifikohen si të tillë – nga Kosova. Gjiganti social tashmë e njeh Kosovën si loakcion prej nga shkruhen tweetat. Deri më tani, lokacioni më i shpeshtë shkruhej të ishte Rusia, por kjo nuk do të ndodhë më.

@Indeksonline raporton gjerësisht nga ky rrjet social, më së shpeshti në anglisht edhe për hir të informimit të opinionit ndërkombëtar për ngjarjet në Kosovë.

Facebook para pak kohe ka njohur qytetet e Kosovës, por i fut herë pas herë në kuadër të Serbisë. Google hoqi para pak kohësh shfaqjen si faqe të parë në serbisht për shkak të protestave nga Kosova.

Gjithashtu mund të lexoni

Komento

Vërejtje:
Breziiri.com e mban të drejtën e fshirjes së të gjitha komenteve që nuk i përmbahen temës së artikullit dhe që thyejnë rregullat e komunikimit. Ju falemnderit për mirëkuptim!