Gjermani: Kërkohet bashkëpunimi i myslimanëve në çështjet e sigurisë

Qeveria gjermane ka rritur presionin duke i detyruar disa grupe myslimane për të bashkëpunuar në çështje të sigurisë.

Hans-Peter Friedrich, ministër u punëve të brendshme, gjatë konferencës islamike gjermane, deklaroi se  bashkëpunimi me disa grupe islamike në çështjet e sigurisë paraqet një nga qëllimet kryesore të konferencës në fjalë, njofton Press tv.

Më parë ministri Fridrich kishte deklaruar se islami nuk është pjesë e Gjermanisë dhe shoqërisë së saj,  çka shkaktoi një shqetësim dhe pakënaqësi të madhe tek myslimanët.

Deklaratat  e ministrit të brendshëm vijnë në një moment kur disa ministra gjerman kërkojnë spiunimin e myslimanëve nëpër xhami.

Gjithashtu mund të lexoni

Komento

Vërejtje:
Breziiri.com e mban të drejtën e fshirjes së të gjitha komenteve që nuk i përmbahen temës së artikullit dhe që thyejnë rregullat e komunikimit. Ju falemnderit për mirëkuptim!