Tumori: 65% e rasteve shkaktohen nga ushqimi dhe duhani

Rreth 30% e rasteve tumorale janë të lidhur drejtpërdrejt me mënyrën e të ushqyerit, ndërsa 35% nga duhanpirja.

Liga Italiane për luftën kundër tumorit, nga 13 deri në 21 mars do të mbushi sheshet e qyteteve, për të lajmëruara masat që duhen marrë si dhe do ofrojnë një menu në formë diete së bashku me një shishe më vaj ulliri.

Drejtuesi i kësaj lëvizje Filippo La Mantia ka vendosur imazhin e tij në dispozicion të Ligës, së bashku me disa receta për kujdesin ndaj shëndetit.

(NOA)

Gjithashtu mund të lexoni

Komento

Vërejtje:
Breziiri.com e mban të drejtën e fshirjes së të gjitha komenteve që nuk i përmbahen temës së artikullit dhe që thyejnë rregullat e komunikimit. Ju falemnderit për mirëkuptim!